به بزرگترین گروه تبلیغات رایگان مشهد در تلگرام بپیوندید:
بزرگترین فروشگاه خرید و دانلود نرم افزار های موبایل و کامپیوتر:
تاريخچه نوشيدن چاي و خواص آن
تاريخچه نوشيدن چاي و خواص آن
تاريخچه نوشيدن چاي و خواص آن فرمت فایل : ورد- word قابل ویرایش تعداد صفحات : 7 صفحه فهرست مطالب: تاریخچه چای در ایران و جهان روشهاي طبخ و نوشيدن چاي در بين ملل مختلف جهان انگلستان نيوزلند استراليا هلند آمريكا كانادا شوروي چين ژاپن هندوستان بخشی از متن : امروزه چاي پر مصرف ترين نوشيدني بعد از آب در جهان است و نوشيدن چاي سرد بهتر از نوشيدن چاي گرم است. چاي را بهتر است خالي و بدون افزودن شير يا آب ليمو بنوشيد چون اين مواد از خواص آن مي كاهد اگر چاي را با شكر يا قند بسيار كمي و یا بدون شکر و قند بنوشيد از زيانهاي مصرف مواد قندي در امان مي مانيد. چهار هزار سال پيش چيني ها چاي را كشف كردند و آن را به عنوان ماده دارويي مورد استفاده قرار دادند . چاي از اين سرزمين به ژاپن رفت و سپس در آسيا ، اروپا و ساير نقاط جهان اشاعه يافت .در تاريخ بسياري از كشورها ، از چاي همواره به عنوان يك نوشيدني با قدرت اعجاب انگيز ياد شده است. در حدود ۱۰۰۰ سال پيش راهبان بودايي چاي را در مراسم مذهبي مي نوشيدند و نوشيدن …
طبقه بندی :
علوم پزشکی
کلمات کلیدی :
تاريخچه نوشيدن چاي و خواص آن,تاريخچه نوشیدن چای,تاریخچه چای,تاریخچه چای در ایران,تحقیق تاریخچه چای,تحقیق در مورد چای,چای در ایران,خواص چای
تبلیغات پیشنهادی :
نرم افزار ارسال کامنت به سایت های وردپرسی
نرم افزار استخراج ایمیل از سایت ها
به بزرگترین گروه تبلیغات رایگان مشهد در تلگرام بپیوندید:
--------------------------------------------------
برای خرید روی گذینه دریافت فایل دکمه آبی پایین بزنید ...