به بزرگترین گروه تبلیغات رایگان مشهد در تلگرام بپیوندید:
بزرگترین فروشگاه خرید و دانلود نرم افزار های موبایل و کامپیوتر:
تحقیق درباره خشك كردن قارچ خوراكي
تحقیق درباره خشك كردن قارچ خوراكي
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:15 قسمتی از متن فایل دانلودی : خشك كردن قارچ خوراكي خشك كردن مواد غذايي و تبخير و حذف نسبي رطوبت ماده غذايي و در نتيجه مساعد كردن محيط براي رشد ميكرو ارگانيسم ها و انجام فعل و انفعالات شيميايي به منظور حفظ و نگهداري مواد غذايي به مدت بيشتر ، يكي از راههاي نگهداري مواد غذايي مي باشد كه كاربردهاي وسيعي در صنايع غذايي دارد . بر همين اساس نيز خشك كردن قارچ خواكي صورت مي گيرد. در روش صنعتي خشك كردن قارچ ( hot air drying) ابتدا قارچ هاي مورد نظر تحت يك شستشو مقدماتي قرار مي گيرند و براي به دست آوردن بهترين محصول خشك شده قارچ لازم است كه قارچ ها بدون فرايند آنزيم بري پس از فرو بردن در محلول هاي حاوي 80/0 درصد يا 1/0 درصد متابي سولفيت سديم ابتدا به مدت 5 ساعت در درجه حرارت 45 درجه سانتي گراد و بعد به مدت يك ساعت در حرارت 80 در …
طبقه بندی :
فنی و مهندسی
کلمات کلیدی :
تحقیق,درباره,خشک,کردن,قارچ,خوراکي,تحقیق درباره خشک کردن قارچ خوراکي
تبلیغات پیشنهادی :
نرم افزار ارسال کامنت به سایت های وردپرسی
نرم افزار استخراج ایمیل از سایت ها
TrafficG -Top Traffic Exchange – Become a TrafficG member and you’ll be able to drive
free, guaranteed visitors and traffic to any website of your choice!
http://aayinnameh.blog.ir/post/590
خرید نمونه سوالات راهنمایی و رانندگی + جواب
به بزرگترین گروه تبلیغات رایگان مشهد در تلگرام بپیوندید:
--------------------------------------------------
برای خرید روی گذینه دریافت فایل دکمه آبی پایین بزنید ...